Woningontruiming

Het komt vaak voor dat mensen een gehele inboedel hebben en op een gegeven moment komen te overlijden. De familie van deze persoon is op dat moment opgescheept met een gehele inboedel. Vaak heeft de familie zelf al een compleet ingericht huis en zijn de meubels uit het huis van de overleden persoon over. Wij kunnen ervoor zorgen dat de gehele woning op dat moment binnen een korte tijd ontruimt kan worden. Wij zorgen er dan voor dat de spullen in de woning voor een eerlijke prijs verkocht gaan worden. De familie heeft vaak geen zin om zich op zo'n moment bezig te houden met de spullen die nog in de woning aanwezig zijn. Het is fijn om in zo'n situatie een bedrijf in te schakelen die deze last overneemt. Niet alleen bij overlijden kunt u gebruik maken van onze woningontruiming service.

Inboedel over

Wanneer je samen gaat wonen heb je vaak ook een hele inboedel over. Een paar van de meubels zullen mee gaan naar de nieuwe woning, de rest van de spullen zullen overblijven. Ook in zo'n geval kunt u kiezen voor onze woningontruiming diensten. Wij zorgen ervoor dat uw woning binnen korte tijd ontruimt wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een betrouwbare taxatie krijgt van de waarde die aanwezig is in de woning. We kunnen u vervolgens helpen bij de verkoop van de inboedel. Wij kunnen een woningontruiming zeer snel opleveren, waardoor u niet onnodig met kosten voor bijvoorbeeld de huur blijft zitten. Daarnaast maken wij altijd goede afspraken met u wanneer u gebruik wilt maken van de woningontruiming diensten van ons. Hierdoor weet u ten alle tijden waar u mee bezig bent.

Contact

Wilt u gebruik maken van de woningontruiming diensten die wij aanbieden? U kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen met u de mogelijkheden voor uw woningontruiming kunnen bekijken.