Verhuizers

Als senior is het helaas niet mogelijk om een verhuizing te organiseren en uit te voeren zonder de hulp van verhuizers. We kunnen dan ook simpelweg niet verwachten dat u als senior, mindervalide of hulpbehoevende de banken, stoelen en tafels zelf gaat verhuizen. Gelukkig kunt u hiervoor de gespecialiseerde verhuizers van seniorenverhuizingen.info inhuren. Het doel van onze verhuizers is dan ook om uw nieuwe huis als thuis te laten aanvoelen.

Verhuizen van senioren

Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van senioren naar een eengezinswoning, bejaardentehuis en verzorgingstehuis. Onze handelswijze is dan ook in de loop der jaren vervolmaakt tot de huidige verhuisservice. Wij luisteren naar de wensen van u en uw familie. Onze verhuizers worden dan ook gekenmerkt door de persoonlijke aandacht, nauwkeurigheid en snelheid, waardoor u gerust kunt zijn op een verhuizing zonder zorgen.

Professionele aanpak

Onze professionele aanpak biedt verschillende mogelijkheden waardoor onze verhuizers u gedurende de gehele verhuizing een helpende hand kunnen aanbieden. Zowel voor, tijdens als na de verhuizing kunnen we u assisteren in het gereed maken van uw oude en nieuwe woning. Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Te allen tijde zal voorzichtig met uw huisraad worden omgegaan, omdat wij de waarde die uw spullen hebben, erkennen.

Hieronder ziet u een standaard pakket hoe wij, van seniorenverhuizingen.info, een seniorenverhuizing organiseren. Omdat elke verhuizing uniek is, kunt u contact met ons opnemen om de opties door te spreken.
⦁ Voor de verhuizing kan ons team uw huisraad zorgvuldig komen demonteren, overzichtelijk inpakken en voorzien van een label.
⦁ Tijdens de verhuizing zal ons team uw huisraad schadeloos overbrengen, in elkaar zetten en plaatsen in het nieuwe woonadres.
⦁ Na de verhuizing kan ons team uw oude huis bezemschoon opleveren en in het nieuwe huis uw elektrische apparaten aansluiten en uw huis woonklaar maken.