Schoonmaakservice

Naast het inpakken, verhuizen, monteren en opslaan van uw spullen bieden wij ook schoonmaakservice aan. Wanneer u gaat verhuizen dient de oude woning in goede staat en vooral schoon te worden opgeleverd. Wij zorgen ervoor dat uw woning helemaal schoongemaakt wordt voordat we uw woning opleveren. U kunt ook gebruik maken van onze schoonmaakservice voor uw nieuwe woning. Uw nieuwe woning kan na een verhuizing natuurlijk een poetsbeurt gebruiken. Wij kunnen zowel uw nieuwe als uw oude woning helemaal schoonmaken. Wij werken niet alleen snel bij het schoonmaken van uw woning, wij bieden namelijk ook kwaliteit met onze schoonmaakservice.

Schoonmaken van koop en huurhuizen

Naast het schoonmaken van koop en huurhuizen kunnen wij ook uw bedrijf schoonmaken. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het schoonmaken van particuliere woningen als het reinigen van bedrijven en opslagruimtes. Zo kunnen wij er ook voor zorgen dat u direct in een frisse nieuwe woning of nieuw bedrijfspand kunt stappen zonder dat u eerst de boel nog eens moet gaan reinigen. Wij zorgen er ook voor dat de ramen worden gewassen, dat de keuken, badkamer, slaapkamers en de woonkamer helemaal schoon is wanneer u in uw woning trekt.

Neem contact met ons op

Wij zorgen er ook voor dat de ramen worden gewassen, dat de keuken, badkamer, slaapkamers en de woonkamer helemaal schoon is wanneer u in uw woning trekt. Heeft u ook een nieuwe woning, een oude woning of bedrijfspand die toe is aan een flinke schoonmaakbeurt? Neem contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het schoonmaken van uw huurwoning, koopwoning of bedrijfspand.