Geconditioneerde opslag

Wij bieden niet alleen woning verhuisdiensten aan. Wij kunnen er namelijk ook voor zorgen dat de producten uit uw winkel worden verhuisd of worden opgeslagen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in geconditioneerde opslag. Bij onze geconditioneerde opslagplaatsen kunnen wij ervoor zorgen dat uw producten onder vooraf afgesproken omstandigheden worden opgeslagen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een verwarmde opslag te hebben voor tropische producten, of een koude opslag voor het opslaan van producten die onder koude omstandigheden bewaard moeten worden.

Producten worden opgeslagen

Bij ons heeft de klant altijd inzicht in de kwaliteit waarin de producten worden opgeslagen. Een geconditioneerde opslag is ideaal voor bedrijven die zelf weinig opslagplaats hebben voor de producten die zij verkopen. Daarnaast is het vaak ook erg duur voor bedrijven om zelf speciale geconditioneerde opslagplaatsen te hebben. Daarom bieden wij voordelige geconditioneerde opslagplaatsen die ook voor de kleine bedrijven zeer interessant zijn. Wij maken gebruik van de meest moderne techniek in onze geconditioneerde opslagen. Zo hebben wij de meest moderne koelcellen als verwarmcellen.

Kwaliteit van uw producten gegarandeerd

Wij zorgen ervoor dat uw spullen altijd binnen de vooraf afgesproken omstandigheden bewaard worden. Zo weet u zeker dat de kwaliteit van uw producten gegarandeerd worden en de kans op beschadigingen van uw producten niet aanwezig is. Bent u voor uw producten ook op zoek naar een geconditioneerde opslag? Neem contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het opslaan van uw producten in een geconditioneerde opslag.