Demontageservice

Voor de meeste mensen is het al een ramp om nieuwe spullen in elkaar te zetten, laat staan het opnieuw demonteren van de spullen bij een verhuizing. Veel spullen in uw huis zullen bestaan uit bouwpakketten die door u in elkaar zijn gezet. Bij een verhuizing moeten veel van deze kastjes, bedden en tafels weer uit elkaar worden gehaald. Om de last van het demonteren van deze meubels bij u weg te halen bieden wij een demontageservice aan. Wij zorgen ervoor dat alle meubels in uw woning gedemonteerd worden. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat alle onderdelen bij elkaar blijven en dat alles uiteindelijk op het nieuwe adres weer gemakkelijk in elkaar te zetten is.

Demonteren van uw meubels

Naast het demonteren van uw meubels kunnen wij er ook voor zorgen dat de meubels op het nieuwe adres weer in elkaar gezet worden. Hierdoor heeft u helemaal geen omkijken naar het demonteren en het opnieuw opbouwen voor uw meubels. Voor de meeste mensen is het demonteren en het opnieuw opbouwen van meubels bij een verhuizing een ramp, door middel van de demontageservice die wij aanbieden kunnen wij daardoor een hoop last van uw schouders halen. Wij kunnen er ook voor zorgen dat de gedemonteerde meubels naar het nieuwe adres worden gebracht, eventueel samen met uw andere bezittingen.

Contact

Heeft u ook geen zin om zelf de meubels weer te demonteren en later weer op te bouwen? Neem dan contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het demonteren van uw meubels, het verhuizen van uw meubels en het opnieuw opbouwen van uw meubels op uw nieuwe adres.