All-Risk verhuisverzekering

U zult er niet aan willen denken dat uw spullen tijdens een verhuizing beschadigd of vermist raken. Helaas komt het wel eens voor dat spullen tijdens een verhuizing vermist raken of dat meubels beschadigd raken. Om te voorkomen dat u in dat geval met lege handen staat bestaat er een All-Risk Verhuisverzekering (Garantiecertificaat). Zo'n All-Risk Verhuisverzekering zorgt ervoor dat al uw spullen tijdens een verhuizing verzekerd zijn. Indien er in dat geval een van uw bezittingen tijdens een verhuizing beschadigd of vermist raken krijgt u deze van de verzekering vergoed.

Afsluiten verhuisverzekering

Wanneer u een All-Risk Verhuisverzekering heeft afgesloten heeft u veel meer rust tijdens een verhuizing, tenslotte loopt u totaal geen risico wanneer u een All-Risk Verhuisverzekering heeft. Of een All-Risk Verhuisverzekering interessant is voor uw inboedel hangt af van de waarde van de inboedel. Wanneer uw inboedel vooral bestaat uit oude meubels is het vaak niet interessant om een All-Risk Verhuisverzekering af te sluiten. Wanneer u net een nieuwe inboedel heeft is het slim om een All-Risk verhuisverzekering af te sluiten als u gaat verhuizen. Bij een All-Risk Verhuisverzekering bent verzekerd voor diefstal tijdens de verhuizing, beschadiging van uw bezittingen tijdens uw verhuizing en het vermist raken van uw spullen tijdens een verhuizing.

Contact

Gaat u zelf ook verhuizen en denkt u eraan om een All-Risk Verhuisverzekering af te sluiten? Neem contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het afsluiten van een All-Risk Verhuisverzekering voor uw inboedel.