Aansluitservice

Het nadeel van verhuizen is altijd dat u al uw spullen uit uw oude woning moet halen en later opnieuw aan moet sluiten. U zult het wellicht wel kennen, de kabels in uw huis liggen allemaal door elkaar en u kijkt er liever niet naar om. Veel mensen vinden het vreselijk om alles in een nieuwe woning weer aan te moeten sluiten. Daarom bieden wij aansluitservice aan. Onder de aansluitservice verstaan wij bijvoorbeeld het aansluiten van uw tv, het aansluiten van uw computer, het aansluiten van uw magnetron, het aansluiten van uw koelkast, het plaatsen en aansluiten van al uw lampen op de juiste plek en nog veel meer. Kortom, wij kunnen door middel van onze aansluitservice de gehele elektronica in uw nieuwe woning of in uw nieuwe bedrijfspand geheel voor onze rekening nemen.

Voordeel van onze aansluitservice

Het voordeel van onze aansluitservice is dat u zelf helemaal geen omkijken heeft naar het aansluiten van uw elektronica in uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wij zorgen dat al uw elektrische apparaten en verlichting aangesloten worden en daarnaast zorgen wij er ook voor dat de televisie weer goed is ingesteld zodat u direct kunt beginnen met het kijken van televisie in uw nieuwe woning of bedrijfspand. Wij bieden naast aansluitservice voor particulieren ook aansluitservice voor bedrijven aan. Bedrijven hebben vaak veel elektrische apparaten die aangesloten moeten worden waar de meeste bedrijven zelf geen tijd voor hebben. Voor deze mensen is de aansluitservice die wij aanbieden ideaal. Gaat u zelf binnenkort ook verhuizen naar een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand en heeft u zelf geen zin in het aansluiten van al uw elektrische apparaten?

Contact

Neem contact met ons op, wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor het aansluiten van al uw elektrische apparaten in uw nieuwe woning of in uw bedrijfspand. Wanneer u gebruik wilt maken voor onze aansluitservice voor uw verhuizing kunnen we in overleg een voordelige prijs voor u hanteren.